18/11: Iedereen welkom op de infodag van Campus Portus!

• 12 november 2017

Volgende week is het zover. Dan gaan de poorten open van Campus Portus. We ontvangen je graag op 18 november tussen 13u en 17u (Barrestraat 6, 9000 Gent). Je kan er een bezoek brengen aan onze klassen we leggen uit hoe we onze werking binnen de Dalton Leef- en leerschool realiseren. Je kan er kennis maken met onze leerlingen. Ook voor hen zijn het spannende tijden, want dit is de finale van hun eerste grote vrije project. Ze organiseren allerlei activiteiten waarbij ze geld inzamelen voor het Kinderkankerfonds in kader van de Warmste Week van Studio Brussel. Je kan nog altijd inschrijven voor onze rommelmarkt via deze link. De opbrengst om een plaats te huren gaat naar het Kinderkankerfonds. De winst die u maakt met de verkoop is voor u. Tot dan!