• 18 maart 2019
klimaatles4

Onze leerlingen op de 'Klimaatles van de eeuw'

Op donderdag 14 maart namen  5 aso, 6tso en 6aso deel aan de klimaatles van de eeuw in Vooruit Gent. Het was een bijzonder boeiende lezing met heel veel variatie die aan elkaar gepraat werd door Nic Balthazar.
uitwisseling12
  • 18 maart 2019

Integrale veiligheid op Franstalige uitwisseling

Op 12 maart vond er in het kader van de lessen Frans een uitwisseling plaats tussen de leerlingen van 7IVC en de leerlingen integrale veiligheid van het Collège de la Lys uit Komen. De leerlingen volgden 's ochtends een les Nederlands, Frans en bewaking.
OLA191
  • 25 februari 2019

Veel bekende gezichten op de Oud-leerlingenavond

Onze oud-leerlingenavond was opnieuw een groot succes. Tientallen jaren aan herinneringen werden opgehaald. Tot volgend jaar!
schaken3
  • 20 februari 2019

Lunchen met een loper en een koning

De leerlingen van Campus Portus spelen graag een potje schaak onder de middag!
toneel4
  • 13 maart 2019

De derde graad ontdekt 'Het gewonnen kind'

Alle leerlingen van de 3de graad kregen het aangrijpende toneelstuk 'het gewonnen kind' te zien. De hoofdrol werd gespeeld door Nicolas, een jongen van 18 jaar met autisme en spasticiteit, en Jan Van Dijck.
kleuters1
  • 22 februari 2019

Observeren in de kleuterklas

De leerlingen van de 3 humane Daltonklas gingen observeren (lees: spelen) bij de kleuters in De Oogappel. Het duurde niet lang vooraleer ze werden opgenomen tot echte vriendjes van de kleuters.
fee
  • 16 februari 2019

Oud-leerlinge Fee scoort in The Voice

Dat er heel wat talent te vinden is op ons Lyceum, dat wisten we al langer. Oud-leerlinge Fee wist tijdens The Voice zelfs coach Alex Callier te strikken met haar fantastische blind audition!
vrt3
  • 25 februari 2019

Op bezoek bij de VRT

De leerlingen van 4 Handel en 4 Handel-talen gingen op uitstap naar de VRT in Brussel.
chocolade6
  • 21 februari 2019

Ondernemen in de chocoladefabriek

3 en 4 economie trok naar de fabriek van
valentijn1
  • 14 februari 2019

Valentijn op Campus Portus

Ook op Campus Portus vierden we Valentijn. De leerlingen zetten elkaar in de bloemetjes.