sinterklaas1

De Sint op bezoek

Net voor de examenperiode kwamen Sinterklaas en zijn Pieten onze leerlingen een hart onder de riem steken. En gelukkig waren er geen (al te) stoute kinderen bij!
ieper5

De Daltonafdeling trekt naar Ieper

De leerlingen van onze Daltonafdeling trokken er vorige week op uit tijdens hun GWP.
vluchtelingen4
  • 3 december 2018

Onze Daltonafdeling denkt na over het vluchtelingenprobleem

Regelmatig nodigen we externe sprekers uit op Campus Portus.
reynaert5
  • 19 november 2018

In het spoor van Reynaert De Vos

De leerlingen van 3ASO, 3 Dalton en 4HUWE trokken naar Kallo om er de 'Vossen'-fietstocht te doen. Ze ontdekten de Waaslandse polders en maakten er tegelijk op een speelse manier kennis met het verhaal van Reynaert De Vos.
projectdagen6

Projectdagen voor 7 Leefgroepenwerking

Onlangs vonden voor 7 Leefgroepenwerking de projectdagen plaats. Ze trokken naar domein Puyenbroeck voor een teambuildingsactiviteit, organiseerden thema-avonden en volgden een initiatie Sherborne. Leerzame én toffe dagen voor onze LW'ers, dus!
living tomorrow7
  • 1 december 2018

Op bezoek in het huis van de toekomst

Hoe ziet de toekomst er uit? Onze Daltonleerlingen kregen alvast een voorproefje tijdens hun bezoek aan 'Living Tomorrow'. Ze kregen een rondleiding door de nieuwste technologieën in de keuken, landbouw en geneeskunde.
gwpdalton7
  • 17 november 2018

GWP op de Daltonafdeling

joeriperneel9
  • 6 december 2018

Hoe word je een echte ondernemer?

7 Winkelbeheer trok naar de Ghelamco Arena, waar ze een lezing bijwoonden van ondernemer Joeri Perneel. Hij gaf zijn visie op leiderschap, iets waar de leerlingen heel wat van opstaken!
infoavondportus1
  • 24 november 2018

Succesvolle infoavond op Campus Portus

De eerste infoavond op Campus Portus zit erop en was een succes! De leerlingen namen het heft in handen en legden aan geïnteresseerde ouders en kinderen de werking op Portus uit. De volgende infoavond vindt plaats op vrijdag 22 februari van 16u tot 19u. Tot dan?
minne5
  • 15 november 2018

Hoog babybezoek bij 7KZ

Afgelopen week kwam mevrouw Minne met haar tweeling op bezoek bij de leerlingen van 7 Kinderzorg. De toekomstige kinderverzorgsters hebben de kindjes op een liefdevolle en professionele manier verzorgd.