• 16 februari 2019
fee

Oud-leerlinge Fee scoort in The Voice

Dat er heel wat talent te vinden is op ons Lyceum, dat wisten we al langer. Oud-leerlinge Fee wist tijdens The Voice zelfs coach Alex Callier te strikken met haar fantastische blind audition!
valentijn1
  • 14 februari 2019

Valentijn op Campus Portus

Ook op Campus Portus vierden we Valentijn. De leerlingen zetten elkaar in de bloemetjes.
veil
  • 11 februari 2019

De veiligheidssector zoekt jou!

De bewakingsfirma’s zijn wanhopig op zoek naar goed personeel. Ons studiegebied Maatschappelijke Veiligheid is de ideale voorbereiding op deze sector, waarin je gegarandeerd snel een job vindt!
weekvandepoezie2
  • 1 februari 2019

We vieren de week van de poëzie

Ook wij vierden de Week van de Poëzie.
klimaatmars5
  • 14 februari 2019

Naar de klimaatmars!

De leerlingenraad maakte het mogelijk dat klassen van de 3de graad die wilden betogen voor het klimaat met hun klascoach op donderdag 14 februari naar Brussel konden gaan. Ook de leerlingen van Campus Portus stuurden een delegatie. We schilderden en scandeerden de origineelste slogans.
sterrenwacht3
  • 7 februari 2019

Op bezoek in de sterrenwacht

Onze leerlingen van 5ASO en 5SETA trokken naar de
sneeuwpret
  • 29 januari 2019

Sneeuwpret in de STAP-klas

In onze STAP-klas werkten we vorige week rond het thema 'Sport en beweging'. Is er een betere manier om het positieve effect van sport aan te tonen dan door de leerlingen zelf aan het bewegen te brengen? De sneeuwval zorgde meteen voor het ideale speelterrein voor een sneeuwballenoorlog.
zweet7
  • 5 februari 2019

Zweten in de STAP-klas

De leerlingen van onze STAP-klas zetten het verlengde weekend goed in met een bezoek van onze overbuurman, Robbe van