Warmeschool

Warme school

De laatste 10 jaar is het Lyceum fors uitgebreid, van iets meer dan 400 leerlingen in 2007 naar bijna 1000 nu. Daar bovenop stellen we vast dat er ook in de maatschappij veel aan het veranderen is en daar willen we ook in de toekomst een antwoord op kunnen bieden!

We willen dan ook een Warme School creëren waar verbondenheid centraal staat en iedereen zich maximaal kan ontplooien. Als we eens zouden mogen dromen, hoe zou de school er dan uitzien? Wat hebben we daarvoor nodig? Hoe moeten we dat concreet maken?

Om dit project te realiseren hebben we ook uw input nodig. We nodigen u daarom uit om met ons mee te denken op maandag 12 maart van 17.00 tot 19.00 uur op onze school (Kortrijksesteenweg 12).

Wil u hieraan deelnemen, dan vragen wij u ons dat ten laatste op woensdag 7 maart te laten weten via een berichtje naar warmeschool@lyceumgent.be of door je gegevens in te voeren in het formulier op deze pagina. Ook als u iemand kent waarvan u denkt dat die persoon waardevolle bijdrage kan leveren, mag u de contactgegevens aan ons doorspelen op dezelfde manier.

Let op, het eerder geplande forum van 24 mei is uitgesteld naar volgend schooljaar. 

Maar geen zorgen, we gaan nog steeds aan de slag met de bedenkingen en vragen die jullie meegaven tijdens de Kick Off en het eerste forum én volgend jaar gaan we gewoon weer verder met onze fora. Hopelijk zijn jullie dan opnieuw talrijk aanwezig!

Alvast bedankt!

contactformulier forum warme school

Wens je deel te nemen aan het forum? Vul dan dit formulier in en we bezorgen je verdere informatie.